Oblio Sighisoara | Despre
52
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-52,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Despre

OBLIO COM este o societate cu răspundere limitată care a luat fiinta in anul 1994, cu 100% capital românesc , având atât sediul social, cât și fabrica propriu-zisă în localitatea Sighișoara , Jud. Mureș.

In prima faza obiectul de activitate al societatii a fost comercializarea de produse de hartie ,iar incepand cu anul 2008 obiectul principal de activitate al societății noastre este producerea și comercializarea produselor de hârtie, obținute din materie primă reciclată respectiv celuloză 100%, la diferite gramaje si dimensiuni.

Având în vedere faptul că ne adresăm atât pieței de RETAIL, cât și pieței HORECA, printre produsele comercializate de OBLIO COM S.R.L. se regăsește o gama completa de servetele de masa ,hartie igienica si role profesionale/role prosop, produse adaptate în funcție de nevoile clienților.

Pe lângă produsele comercializate sub brandurile noastre SOFFY respectiv OBLIO , producem și produse private label pentru distribuitori naționali sau zonali și pentru diferite lanțuri de magazine.

Pricipii si valori

Pricipiile si valorile care definesc spiritul Oblio Com sunt grija pentru oameni, responsabilitatea, inovatia si calitatea.

Angajaţii noştri dau valoare companiei şi participă în mod esenţial la succesul acesteia, fiind împreună responsabili pentru îndeplinirea misiunii noastre.

Valorile noastre sunt:

  • Încredere
  • Dinamism
  • Inovaţie
  • Stabilitate
  • Profesionalism
  • Flexibilitate
  • Transparenţă
  • Integritate
  • Orientare spre clienţ

Misiune

Vrem să oferim o gamă completă de produse de cea mai bună calitate, într-o manieră transparentă prin cultivarea activa a inovatiei.

Ne bazăm succesul pe încrederea clienţilor construită prin înţelegerea nevoilor lor locale şi regionale, pe calitatea şi eficienţa tuturor serviciilor si produselor livrate.

Misiunea fiecaruia dintre noi este sa ofere tot ce are mai bun si cautam, in permanenta, tehnologii si idei noi care sa ne ajute sa mergem mai departe.

Ne dorim să fim recunoscuţi ca un partener puternic, stabil şi profitabil în furnizarea de produse consumabile de hartie

Mediu

Sustinem activitati bazate pe voluntariat pentru replantarea padurilor.